De politie zoekt mensen die meer weten over een steekpartij waarvan een 16-jararige jongen in Middenhoven in de nacht van dinsdag op woensdag (27 op 28 april) slachtoffer werd.

Hij was ’s nachts om 01.00 uur in een speeltuin bij de Grote Beer en werd volgens de politie bestolen en zwaar mishandeld, onder meer met een steekwapen. Bij de aanval op hem zouden zo’n twintig jongeren zijn betrokken.

Waarom?

Zij pakten persoonlijke eigendommen van hem af om hem vervolgens zwaar gewoond achter te laten. Dankzij helpers is hij naar het ziekenhuis gebracht. Overigens weet ook de recherche niet wat er exact is gebeurd in de speeltuin. Die tast ook in het duister over de reden van de mishandeling. Vandaar onder meer dat zij getuigen oproept. Iedereen die iets neer kan vertellen over de gebeurtenis wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

2 REACTIES

  1. Dit is zonder meer iets walgelijks. Met z’n 20 tegen 1, hoewel ze heus niet allemaal geslagen, gestoken enz zullen hebben stonden er een heel stel wel bij. Die zijn net zo schuldig. Zum Kotzen! Allemaal en ik hoop dat ze allemaal een flinke straf krijgen en dat ze in de pers named And shamed worden.

  2. Dit incident bewijst maar weer eens dat “meer blauw op straat” niet zo maar een loze kreet is.
    Dat de politie getuigen zoekt klinkt aardig maar waar waren zij zelf?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.