Tijdens de online lenteborrel van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) op 22 april (17.00 tot 18.30 uur) treedt cabaretier Dolf Jansen (foto) op.

Hij heeft speciale voorjaarsboodschap voor de leden van de OA, zegt de vereniging. Van Jansen wordt veel satire verwacht, maar ook vreugde en waar mogelijk zal zijn programma hilarisch, hier en daar poëtisch zijn. Met “altijd een positieve kijk op de (nabije) toekomst”, zegt de organisatie. “Iets waar we allemaal naar snakken.”

Netwerken
De bijeenkomst wordt gehouden via Zoom. Na Dolf Jansen gaan alle deelnemers weer in kleine groepen in break-out rooms met elkaar in gesprek, om te praten met andere ondernemers en elkaar (beter) te leren kennen.

Dolf Jansen (25 juni 1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes toen hij aan het Leids Cabaret Festival meedeed. Daarna volgden vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Sinds 2006 toert Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s.

Foto: Tom Cornelissen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.