Na 16 jaar verlaat Ben Verheijen het winkelcentrum Stadshart Amstelveen als manager daarvan. Hij wordt opgevolgd door Eduard Helwig, Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer. Verheijen wordt manager van Westfield Mall of the Netherlands. 

Hij was tot nu toe het aanspreekpunt voor alle stakeholders in en rondom het centrum van Amstelveen, zoals huurders, bewoners en de gemeente.

Beste Winkelcentrum

Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van de klantbeleving. Onder zijn leiding werd Stadshart Amstelveen twee keer uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’, werd twee keer de NRW Marketing Award in de wacht gesleept, kreeg het een 4-sterren classificatie toegekend en brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in 2014 tijdens de eerste Koningsdag een bezoek aan Stadshart Amstelveen.  Zie ook: stadshartamstelveen.nl

Trots

Verheijen zegt trots te zijn dat hij zestien jaar lang leiding gaf aan het team van het winkelcentrum. “Ik kijk met veel voldoening terug op alle contacten die ik heb mogen leggen in Amstelveen. Wellicht waren we het niet altijd met elkaar eens, maar dankzij de diepe betrokkenheid van de verschillende partijen waarmee ik heb samengewerkt, mogen we met zijn allen trots zijn op ‘ons’ Stadshart Amstelveen”, zegt hij.

Hoogtepunten waren voor hem de verschillende evenementen, zoals Winter Village, de mede-organisatie van het Japanfestival en de Kerstparade, de mooie projecten die met Kika, het verkrijgen van een vijf sterren Keurmerk Veilig Ondernemen en het banenproject URWforJobs. “Bovenal kijk ik dankbaar terug op de manier waarop we samen met alle ondernemers jaarlijks miljoenen bezoekers naar het Stadshart hebben weten te trekken”, zegt hij.

Helwig is geen onbekende in Amstelveen. Hij werkte er zes jaar als Store Manager in de Bijenkorf en zat hij in het bestuur van de winkeliersvereniging.

1 REACTIE

  1. Het is erg jammer dat ‘buurman’ Ben Verheijen weggaat. Hij was steeds aanspreekbaar, behulpzaam en gezellig. Helaas kreeg hij van de gemeente niet de medewerking die hij en zijn winkelcentrum verdienden. Modernisering, optimalisering en uitbreiding werden eerst tegengewerkt en vervolgens eindeloos getraineerd door de verantwoordelijke bestuurder die tevens de Handhaving in het Stadshart liet versloffen. Dat is echter wel de manier om in Amstelveen herkozen te worden. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.