Om de leerkrachten te bedanken voor hun inzet voor kinderen in de noodopvang en het thuisonderwijs dat ze verzorgen, kregen zij allemaal een blijk van waardering van de gemeente.  

Wethouder Frank Berkhout (foto links) bracht zelf fruitschalen naar het nieuwe HWC waar hij meteen een rondleiding kreeg door rector Bert Kozijn.

Bloeiwijzer

Voor de leerkrachten op de basisscholen was er een doos vol thee. Directeur Ronald Bouwman van de Bloeiwijzer bleek daarmee volgens de gemeente verrast.

Alle kinderopvangorganisaties kregen eerder al een bak met voorjaarsbloemen voor hun inzet tijdens de tweede lockdown.

1 REACTIE

  1. Hoe denkt de gemeente eigenlijk over mensen die in het onderwijs werken en tot de risicogroepen behoren, want deze zijn wel door Slob door het weer opengaan van de basisscholen voor de leeuwen gegooid?
    Verbeeld je , en dat is niet denkbeeldig, dat er op school x of y er 1 of 2 leerkrachten extra uitgeschakeld worden door COVID, dan zijn er hele groepen de klos, dan ligt de organisatie op zijn gat. Maar dan hebben de ouders ook nog eens een extra probleem, want goed les kan niet gegeven worden door onderwijsassistenten, stagiairs e.d.. en onderwijs op afstand is dan ook niet meer mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.