Nu basisscholen wegens lockdown zijn gesloten, probeert AmstelveenSport de leerlingen in beweging te houden. Want bij het thuisonderwijs vervalt de gymles.Van vandaag af geeft AmstelveenSport op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 11.30 uur exclusief voor basisschoolleerlingen live gymles via Youtube. De lessen zijn aangepast op gymles in de huiskamer en de kinderen kunnen er veilig aan meedoen, zegt de organisatie. Na de live opnames blijven de video’s beschikbaar en kunnen de kinderen de gymlessen ook op een ander tijdstip volgen.

Ganzenbord

AmstelveenSport liet ook een beweegganzenbord ontwikkelen. Met dit digitale, op het aloude ganzenbord gebaseerde, spel kunnen kinderen met hun ouders spelenderwijs bewegen. “Zo blijven dus zelfs de ouders in deze tijd actief”, zegt AmstelveenSport, dat ook beweegvideo’s voor alle leeftijden biedt. Op bewegen.amstelveensport.nl staan die laatste voor ouders en kinderen, waarmee men thuis in beweging kan blijven.

Voor advies en informatie over de mogelijkheden om tijdens de lockdown te blijven bewegen, kan via beweegcoach@amstelveensport.nl contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches van AmstelveenSport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.