Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) gaat verder op de weg van de beslotenheid door nu ook alleen voor leden een app te introduceren. Lang geleden waren media bij het huishoudelijke deel vaan de jaarvergadering welkom (zij werden er zelfs voor uitgenodigd) nu kunnen daar alleen nog leden terecht.

“In deze tijd, waarin fysieke bijeenkomsten schaars zijn en de communicatie steeds meer versnippert, introduceert de OA een verenigingsapp”, zegt de nu 30 jaar bestaande OA. Volgens de directie is de vereniging uitgegroeid tot een ‘krachtig en betrokken ondernemersnetwerk, waar mensen elkaar persoonlijk kennen en waar de gunfactor, het solidariteitsgevoel en de bereidheid om elkaar te helpen groot zijn.’

Positief

De app van de OA is ontwikkeld door communicatiebedrijf Bundeling en mede mogelijk gemaakt door OA-leden Rabobank Amstel en VechtBDOVictoria ConsultGROUPCARDFrisoXpert.

De vereniging zegt te geloven dat de app positief zal bijdragen aan de onderlinge verbindingen en communicatie tussen de leden onderling en die van de vereniging met hen. Directeur Darshan Sloot wijst er op dat veel ondernemers hun omzet en / of opgebouwde reserves als gevolg van de Coronacrisis zagen teruglopen, terwijl die voor anderen juist toenamen. Volgens haar kunnen beide groepen elkaar helpen. “En waar kunnen wij als OA hulp bieden? Dat is waar onze vereniging het komende jaar op gaat inzetten onder de noemer ‘Meer voor elkaar!’. De app is een middel waarmee leden elkaar makkelijker en sneller kunnen vinden en benaderen.”

 Voordelen

Met de app kan men snel en eenvoudig contact maken en houden met alle leden van de OA, ook overal direct toegang tot hun OA-netwerk en blijven zij op de hoogte van het laatste nieuws en de verenigingsactiviteiten.

Behalve een overzicht van alle leden biedt de app ook onder meer een ‘smoelenboek’ van alle contactpersonen, een 1 op 1 chatfunctie, de mogelijkheid groepen (communities) aanmaken, een actueel overzicht van de activiteiten en de deelnemers en vinden zakelijk vraag en aanbod elkaar. Ook kan men, net als op Linkedin, persoonlijke contacten te leggen met andere leden en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws.

2 REACTIES

  1. In alle eerlijkheid vraag ik mij af waarom dit nieuws is eigenlijk. Even afgezien van het feit wat deze app toevoegt.

    Opvallender vind ik dat kennelijk ook publiekrechtelijke organisaties als het Werkplein (een samenwerking tussen UWV en gemeentelijke sociale dienst bij mijn weten) en AmstelveenSport lid kunnen worden en zijn van deze ‘ondernemersvereniging’. Is dit wel helemaal zuiver? Zeker ook als je bedenkt dat OA Amstelveen slechts een gering percentage van alle Amstelveense ondernemers vertegenwoordigt?

    Vragen, vragen..

    • Tja misschien voegt deze app nu wel wat toe in deze tijden nu hun hoofdkwartier ( mn van VVD-leden) in dat bekende visrestaurant van VVD-bobo gesloten is. 😂😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.