P60 en Amstelring presenteren dinsdag 22 december (15.00 uur) Harry Slinger gratis live vanuit P60 in My Generation. Wegens coronamaatregelen wordt de show, speciaal voor de senioren in Amstelveen, als stream aangeboden. Om die senioren een hart onder de riem te steken in deze zware tijden, zeggen de organisatoren.

Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren en hebben vele eigen projecten. Voor Slinger is dat onder andere de band Drukwerk.

Duo

Maar samen vormen ze ook het Duo Slinger & de Bruin. Bekende en minder bekende nummers uit de jaren 20 tot heden, van meezingers tot luisterliedjes maar geen zonder de humor en muzikale kwaliteiten van het tweetal. De tijd was rijp om dit jaar bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Zoals ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk.

Meekijken

De organisatoren wekken verpleeghuizen, dagbestedingen en de thuiszorg op senioren mee te laten kijken; op de dag zelf of op een moment dat het hen uitkomt. De show wordt later namelijk ook gratis beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met P60 – publiciteit@p60.nl.

De show is live te volgen op dinsdag 22 december vanaf 15:00 op de Vimeo pagina van P60. Deze is later beschikbaar op de P60 website.

Meer informatie: https://www.p60.nl/22-12-2020/harry-slinger-livestream

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.