Erwin Nyhoff is op donderdag 19 november (20.30 uur)  de hoofdgast tijdens Behind the Music in P60. Host en interviewer Martin Kuiper blikt in dar programma met Nyhoff terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi.

De zanger en gitarist boekte in de jaren negentig grote successen met zijn band The Prodigal Sons en na enkele magere jaren leerde het grote publiek hem kennen door zijn deelname aan The Voice in 2011, waar hij als finalist eindigde.

Behind the Music

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal personen over de zanger en gitarist, zoals voormalig bandlid en manager van The Prodigal Sons Albert Bartelds, producer Rene Meister, The Voice-coach Angela Groothuizen en meester gitarist Rob Winter (bekend van de band van Marco Borsato), die met Nyhoff de laatste jaren in de theaters speelt. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond vertoond en vormen de rode draad voor een interactieve avond.

Corona-proof  

De show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. Zo worden bezoekers in de zaal een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en een drankje aan tafel geserveerd.

Meer informatie: https://www.p60.nl/19-11-2020/behind-the-music-erwin-nyhof

Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/erwin-nyhoff-tickets/263145

Foto: Robert Westera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.