Horecaondernemers in Amstelveen die niet over eigen koeriers beschikken, kunnen een beroep doen op de eigen bezorgdienst Scoober van Thuisbezorgd.nl. Daarmee breidt Thuisbezorgd.nl naar eigen zeggen versneld uit.

Bezorgers van Thuisbezorgd.nl, te herkennen aan de oranje jassen en bezorgtassen, rijden op hun fiets door de stad om bestellingen van restaurants te bezorgen die dat anders niet kunnen. Zo kunnen restaurants zo snel mogelijk aan de slag met maaltijdbezorging in deze uitdagende tijden, zegt het bedrijf.

Groeiend aanbod

Naast Saigon Caphé Amstelveen meldden onder andere Bar Dixie M(eat)spot en McDonald’s zich in Amstelveen aan. Bestellen bij restaurants in Amstelveen kan online via de website of via de app van Thuisbezorgd.nl.

Scoober is op dit moment al beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Almere, Den Bosch, Enschede, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Delft, Amersfoort, Leeuwarden, Zoetermeer, Arnhem, Zwolle, Breda en Hilversum. Daar worden nu nog Alkmaar, Amstelveen, Dordrecht, Deventer, Apeldoorn en Zaandam aan toegevoegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.