Naast talloze andere instanties, waaronder de gemeente, wil nu ook de provincie zich mengen in de lofzang voor zorg- en welzijnmedewerkers. Want door corona ziet hun werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. In de decembermaand kan iedereen via ‘Ik Zorg’ een persoonlijke videoboodschap maken op trots.ontdekdezorg.nl en deze te versturen naar zijn of haar zorgheld.

Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots men op diegene is, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

Trots

Iedereen in Noord-Holland kent wel iemand die werkt in bijvoorbeeld de jeugdzorg, ziekenhuiszorg, kraamzorg, thuiszorg of sociaal werk. Via trots.ontdekdezorg.nl kan men dus zijn held verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maak men in een paar eenvoudige stappen en deelt men vervolgens via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp.

Het is de bedoeling dat men vertelt waarom men trots is en de video met deelt met persoon om wie het gaat. En de video deelt op social media met #ikzorg.

Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Zij is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl

1 REACTIE

  1. Ik word bijkans 🤮🤮 van die term helden. Laten ze liever zorgen voor passende lonen, huisvesting en meer collega’s, dan dit soort letterlijk goedkope gezwets en gezwatel. Een huishoudelijke hulp en een bejaardenverzorgster kunnen nauwelijks rondkomen van hun loon. Ik weet ook wel dat een lokale overheid hier niet de doorslag in heeft, maar ze kunnen wel signalen afgeven in Den Haag.
    Maar daar heb ik dit zelfgenoegzame zooitje in Amstelveen nog nooit over gehoord, ook dat politieke fotomodel Raat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.