Bestuur en pastores van de RK parochie Amstelland wensen alle inwoners van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Bovenkerk, Buitenveldert weliswaar van harte een ‘Zalig Kerstfeest’ en een dito en Gezond 2021, maar op kerstavond blijven de kerkdeuren dicht. (Foto: amstelveenweb.com).

“Helaas zijn de Rooms Katholieke kerken van de parochie Amstelland op kerstavond gesloten”, zeggen de pastores. “Wij hebben dit moeilijke besluit moeten nemen in het kader van het maximaal aantal kerkgangers dat wij momenteel mogen ontvangen, namelijk 30.”

Streaming

Helemaal zonder mis hoeft men het op de avond van de 24ste overigens niet te doen. Men kan een centrale nachtmis live volgen via de streaming op de website: www.rkamstelland.nl. De viering begint om 21 uur.

Op de website kan men ook lezen wanneer er in welke locatie wel live vieringen zijn op Eerste en Tweede kerstdag. Er geldt voor het bijwonen van een viering in alle kerken een coronaprotocol, zo dient men zich van te voren voor aan te melden. Maan men is op beide dagen wel ergens kerkelijk welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.