Volgens de gemeente hebben alle Amstelveners nu een nieuwjaarswenskaart thuis gekregen om die bij een van de winkelcentra in een bus te deponeren (bij een kerstboom) voor lokale zorgmedewerkers, Een gemeentelijke actie waarover amstelveenblog.nl al eerder schreef. Wethouders Marijn van Ballegooijen en Floor Gordon stopten als eersten hun kaarten in de brievenbus bij de Wensboom op het Stadsplein.

Met de actie “Wensbomen voor de zorg” steekt men medewerkers in de zorg een hart onder de riem, zegt de gemeente. Men kan de kaarten, die velen gewoon niet hebben ontvangen, ook in winkels vinden.

Kaartenbus

Wie aan de actie deelneemt wordt geacht een nieuwjaarswens aan de zorg op de speciale briefkaart te schrijven. Op de volgende plekken in de stad staan de verlichte kerstbomen: Stadsplein, Dorpsplein, Rembrandtweg Noord, Amsterdamseweg Zuid, Kostverlorenhof, Bankrashof, Groenhof, Waardhuizen, Middenhoven, Van der Hooplaan en Winkelcentrum Westwijk.

Boodschappen

Tijdens boodschappen of kerstinkopen doen bij hun dichtstbijzijnde (wijk) winkelcentrum kan men een nieuwjaarswens voor de zorg in de kaartenbus onder de kerstboom stoppen. De gemeente zal die waterdicht en windbestendig in de boom hangen. Het college van Burgemeester en Wethouders biedt in het nieuwe jaar de nieuwjaarswenskaarten aan bij een aantal zorginstellingen in Amstelveen. De mooiste nieuwjaarswensen worden ook gedeeld op www.beleefamstelveen.nl.

Kijk voor meer informatie over deze actie en de precieze locaties van de bomen op: www.beleefamstelveen.nl/wensbomenvoordezorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.