Vier plaatselijke ondernemers zijn te gast in de talkshow op maandag 7 december (20.00 uur) van BV Amstelveen, tegenwoordig gepresenteerd onder de naam AmstelveenSpreekt.

De streaming komt uit tijdelijk weer geopend tuincentrum Life & Garden aan de Handweg, waar kerstbomen worden verkocht en kerststukjes (voor onder meer de herbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk). Wie mee wil kijken en luisteren: AmstelveenSpreekt.nl.

Corona

Jessica Snoeck van WineKitchen at home, Dennis Wiersema van De Wijnschuur, Michel Penterman van de Boeren van Amstel en Ab van der Veen van brouwerij De Naeckte Brouwers komen vertellen over hun lokale afzetmarkt en het ondernemen in coronatijd, met de kerstdagen in het verschiet.

1 REACTIE

  1. De complete inteeltclub van het Oude Dorp en VVD is weer eens aanwezig. Die hebben we nog nooit eerder gezien, zeg! Zijn er andere ondernemers of interessante Amstelveners? Trouwens ik heb eigenlijk nooit eens wat expats of statushouders gezien ? Misschien ook wel eens interessant om een item aan te wijden. M.n. omdat de gemeente zich er nogal op laat voorstaan internationaal te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.