Deze week zijn ruim 25 levensgrote iconische kerstfiguren neergestreken in het winkelcentrum in het Stadshart. Zij zijn bekend van diverse Disneyfilms. Zoals Mickey & Mini, Pluto en Olaf uit de bekende film Frozen.

De metershoge verlichte beer op het Binnenhof is de blikvanger van het lichtfestival. De figuren helpen ook de bezoekersstromen uit elkaar te houden en de looproutes te markeren. Door al vroeg te starten met Amstlvn Twinkelt wil de winkeliers bezoekers ook stimuleren eerder kerstinkopen te doen.

 Campagne

Vorige maand startten zij daarom met de campagne ‘Shop op tijd, Shop gespreid’ en zijn er gratis parkeermogelijkheden buiten de weekenden. Amstlvn Twinkelt is nog tot en met 3 januari te bewonderen. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.