Woensdag 18 en donderdag 19 november is er tussen 20.00 en 05.00 uur geen doorgang mogelijk over de Bosrandbrug. Er geldt dan een omleiding via de N201, die volgens de provincie negen minuten extra reistijd vergt.

Er wordt al langer gewerkt aan de brug bij Schilhol-Oost.  Tot en met maandag 30 november werkt Engie Infra & Mobility in opdracht van de provincie Noord-Holland eraan, onder meer om deze aan te sluiten op de bediencentrale in Heerhugowaard.

50 kilometer

Tot en met maandag 30 november is ook de snelheid beperkt tot 50 km/h. De provincie Noord-Holland zegt vervoer over water te willen stimuleren. Dit leidt volgens haar tot een betere doorstroming van zowel de scheepsvaart als het verkeer op de weg. Vandaar de centrale bediening voor bruggen en sluizen, die wordt gemaakt in Weg- & Waterhuis De Langebalk in Heerhugowaard. In dit gebouw kunnen bedienaren bruggen en sluizen in Noord-Holland vanuit 1 centrale plek bedienen.

 

Voor vragen over de geplande werkzaamheden kan men terecht bij het Servicepunt Wegen en Vaarwegen. Op werkdagen bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800-0200600. Men kan ook een e-mail sturen naar servicepunt@noord-holland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.