Bij alles wat wegens de coronacrisis niet doorgaat, komt nu ook het Amstelveens Sportgala. Dat wordt altijd gehouden in januari. Deze keer niet dus. AmstelveenSport organiseert pleegt het in opdracht van de gemeente te organiseren.

Tijdens het gala worden alle Amstelveense kampioenen gehuldigd en de Rabobank talentprijzen, de Peter Post Oeuvreprijs, de prijs voor vereniging van het jaar en de sportvrijwilligersprijs uitgereikt. Iedereen met een hart voor sport komt hier jaarlijks samen om deze sporters in het zonnetje te zetten.

Hoogtepunt

“De voorbereidingen voor het gala beginnen meestal al begin september” zegt directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport. “We hebben de ontwikkelingen van het coronavirus scherp in de gaten gehouden en zo lang mogelijk gewacht, maar we moeten nu toch echt besluiten dat het gala niet doorgaat. Dat is jammer, want wij zien het als één van de hoogtepunten van het jaar.”

Extra feest

Ook voor sportwethouder Rob Ellermeijer is afgelasting een teleurstelling, maar wel een begrijpelijk en noodzakelijk besluit van AmstelveenSport. “Laten we hopen dat we er in de editie van 2022 een extra groot feest van kunnen maken.”

Omdat het sportgala dit jaar niet doorgaat zullen de kampioenen van 2020 bij het volgende gala worden gehuldigd. Die kunnen nu wel alvast per e-mail worden aangemeld via info@amstelveensport.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.