Maandagavond verschenen hij en zijn moeder op televisie in Hart van Nederland, maar voor al eerder die dag had de achtjarige Jayden het boek ‘De avonturen van de kleine leeuw’ overhandigt wethouder Frank Berkhout (Jeugd en Onderwijs).

Zijn moeder Samantha Kroon heeft dit speciaal voor haar gehandicapte zoon geschreven met de boodschap dat iedereen anders is en dat maakt je zo bijzonder. De overhandiging vond plaats in het kader van De Week van het Gehandicapte Kind (8 t/m 14 november). Om bij leerlingen van basisscholen over te brengen, krijgen alle basisscholen een exemplaar van de gemeente. Het boekje is onder meer te koop bij Libris Venstra en boekhandel Blankevoort.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.