In Winkelcentrum Kostverlorenhof zijn vier nieuwe ondernemers gestart. In verband met corona kon er geen grote feestelijke opening zijn maar wethouder Floor Gordon van Economische Zaken kwam toch even langs om de winkeliers te feliciteren en ieder een boeket te geven.

Pachamama is een Peruaanse en Japanse afhaalgelegenheid. Het echtpaar is van Peruaanse en Japanse afkomst. Jenn’s Boutique verkoopt dameskleding en schoenen. Amstelveen Repair is een repairshop voor telefoons, tablets en laptops en zat eerst op een andere locatie, maar koos voor dit winkelcentrum wegens de goede bereikbaarheid. MayVy is een winkel en afhaalgelegenheid met voedingswaren en kant-en-klaar eten uit Vietnamees en Zuidoost AziĆ«.

De pandeigenaren en ondernemers willen samen een Winkelstraatmanager inzetten en de promotie verbeteren. Ook willen zij een professionele profilering van het Winkelcentrum laten uitvoeren en het aantrekkelijker te maken.

Op de foto Gordon, voorzitter van Bedrijveninvesteringszone Kostverlorenhof Atilla Meulenbelt en eigenaren van Jenn’s Boutique, Amstelveen Repair, Pachamama en MayVy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.