De gemeente maakt in als advertenties geschreven persberichten nu openlijk reclame voor horeca in de stad. ‘Een perfect Amstelveense avondje Uit in coronatijd: Bestel een diner van een van de vele restaurants die nu afhalen of bezorgen en bekijk een livestream van een Amstelveense Cultuur instelling,” zegt zij.

Op www.beleefAmstelveen.nl geeft bijzondere initiatieven van Amstelveense restaurants weer, die nu noodgedwongen gesloten zijn maar wel afhalen en bezorgen. En in de Uitagenda van de site vind men ook het aanbod van de Cultuurinstellingen, die livestreams of concertregistraties aanbieden.

 Horeca

Wethouder Floor Gordon van Economische Zaken zegt nog maar eens dat de horeca het heel zwaar heeft door de tweede sluiting wegens corona.

 Cultuur online

Dankzij de streamingsdienst is een aantal voorstellingen, optredens en andere culturele uitingen nu te vinden op de website van bijvoorbeeld het Cobra Museum en P60. Het totale aanbod op staat op Beleef Amstelveen. Verwacht worden livestreams en registraties van Griffioen, het Poppentheater, Venstra Café, Bibliotheek Amstelland, TedEx Amstelveen en ANNA.

Horeca-initiatieven: www.beleefamstelveen.nl/helpdehoreca Online Cultuurwww.beleefamstelveen.nl/onlinecultuurbeleven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.