Op vrijdag 20 november (09.00 uur) organiseren gemeente en de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) de Dag van de Ondernemer. De dag staat in het teken van ‘Ondernemen in deze tijd’. Van P60 uit wordt live gestreamd en de dag is online via Zoom en Microsoft Teams.

Een vijfkoppig panel onder leiding van debatleider Jerry Helmers van Dé Nederlandse Debatclub gaat van 09.00 tot 11.00 uur debateren aan de hand van een aantal kritische stellingen. Dat panel bestaat uit wethouder Floor Gordon (Economische Zaken en Duurzaamheid), directievoorzitter Ugur Pekdemir (Rabobank Amstel en Vecht), bestuurslid van OA Jeroen Franken (eigenaar Blue Fish Social Media), Tom Bleker (partner Victoria Consult) en Beirem Ben Barrah (founder en CEO Neurofied).

 Roeien

Van elf tot twaalf uur is er een lezing van Jos Burgers . Hij is auteur van diverse managementboeken. Zijn nieuwste boek ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ gaat over ondernemen bij economische tegenwind en vormt de basis voor zijn presentatie op 20 november. Van 13.00 uur af zijn er de volgende masterclasses.

 

13.00 uur Masterclass 1: Cybercrime ‘Hoe kwetsbaar ben je als MKB ondernemer als het echt misgaat?’
Masterclass 2: Hoe maak ik tijd voor ècht belangrijke dingen in mijn bedrijf?
Masterclass 3: Ondernemerschap en financieren.
14.30 uur Masterclass 1: Cognitive biases ‘Keuzes maken onder onzekerheid’.
Masterclass 2: Duurzaam ondernemen door het MKB: obstakels & toepassingen.
16.00 uur Masterclass 1: Hoe gaat u in uw supermarkt/winkel om met klanten die verward gedrag vertonen?
Masterclass 2: Laat je brein stoppen met piekeren zodat je kan starten met presteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.