Voor de derde keer wordt een TEDx editie gehouden in Amstelveen. Op zondag 8 november zijn er elf sprekers (14.00 uur) in P60 over vragen als: Hoe kunnen we de wereld duurzamer, gezonder, effectiever, ontspanner, liever en gewoon een beetje mooier maken?

TEDxAmstelveen is een lokaal georganiseerde event en onderdeel van TED, een wereldwijde organisatie ‘die gelooft in de kracht van het verspreiden van ideeën’, zegt de lokale organisatoren.

Live en streaming

De derde editie van TEDXAmstelveen is door de huidige situatie anders dan voorgaande jaren, voegen zij er aan toe. Het event vindt live plaats. Thema: What the world needs NOW… Maar wegens de corona-maatregelen kunnen er fysiek naar dertig personen terecht. Daarom wordt het event ook via livestream uitgezonden. Daarvoor betaalt met dan € 7,50.

Fitness en seks

De elf sprekers gaan het hebben over voeding, perfectionisme, water, seks, astronomie, orgaanfitness, duurzaamheid etc. Het programma bestaat niet alleen uit TEDx talks, maar ook uit muziek van rapper en muzikant Bazes (Bas ven der Eijk) en de band Zwemjas, die bestaat uit de de Amstelveners Stan Lochtenberg, Youri Finn Penders en Joris van de Sande.

Meer informatie en kaartverkoop

www.tedxamstelveen.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.