Een miljoen euro van de SuperPostcodeloterij werd onder deelnemers aan het Jacob van Lennepplantsoen in Bovenkerk verdeelt. Zij hebben de winnende postcode 1187 AL. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars en overhandigde aan hen de cheques, op gepaste afstand.

Anastacia uit Suriname. Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Zestien deelnemers vallen in de prijzen. Zij winnen bedragen variërend van 50.000 tot 150.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Nadenken

Sonja (66) wint maar liefst 150.000 euro: “Ik ga er rustig over nadenken, maar in ieder geval mijn kinderen en kleinkinderen blij maken.”

Anastacia (67) wint 50.000 euro: “Ik kom uit Suriname, maar mijn kinderen zijn daar nog nooit geweest. Nu kan ik ze eindelijk laten zien waar hun moeder vandaan komt. Als het weer kan, natuurlijk.”

Ook Loes (74) en Toon (foto boven) nemen een cheque van 50.000 euro in ontvangst: “Wat een mooi cadeau. Nu hopen dat het snel weer mogelijk is naar het buitenland te gaan, dan kunnen we een mooie reis maken!”

PostcodeKanjer

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar af met de SuperPostcodePrijs. Tot

Loes.

en met 27 december zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021, waarop ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt. Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro.

Foto’s Roy Beusker Fotografie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.