De Amstelvener Tol krijgt een leven lang gratis brillen van Specsavers in het Stadshart. Ter ere van zijn twintigjarige bestaan maakte iedereen die in de maand september daar een bril of hoortoestel aanschafte kans op een leven lang gratis brillen. Tol is de gelukkige winnaar.


Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 onder meer in Amstelveen. “Ondanks de onzekere tijden waar we in zitten wilden we het jubileum niet zomaar voorbij laten gaan”, zegt Rob Walther retailpartner van Specsavers Amstelveen. “Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten konden verrassen met een leven lang gratis brillen.”

Hoorzorg

Bij Specsavers Amstelveen kan men terecht voor het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist, waarbij signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden gedetecteerd.  Ook biedt de winkel in het Stadshart hoorzorg met een duidelijk doel die bereikbaar te maken voor iedereen.

Kijk voor de nieuwe openingstijden van Specsavers Amstelveen op www.specsavers.nl/winkelzoeker

2 REACTIES

  1. Als ik Dhr. Tol wat leeftijd betreft enigszins juist inschat komt “een leven lang” wel grappig over. Desalniettemin proficiat Hr. Tol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.