Voor de zesde keer zijn film uit het Seret Film Festival in Amsterdam van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 november te zien in Cinema Amstelveen. Dit betekent vier dagen lang Israëlisch films, die vertoond worden in de originele versie met Engelse ondertiteling.


Dinsdag 3 november  draait de film ‘The Art of Waiting’ (director Erez Tadmor) om 19.45 en 20.00 uur. Liran en Tali, een stel van in de dertig, dromen van een kind. Het paar wordt verteld dat als zij zwanger wil worden, het paar vruchtbaarheidsbehandelingen moet ondergaan. De weg vooruit is vol van ontberingen, familiedruk en de uitdaging die het vormt voor de relatie van het paar. Zal hun liefde overleven? Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld | 90 min | Nederlandse Première.

You Only Die Twices

Woensdag 4 november om 20.00 uur is de film ‘You Only Die Twices’ (director: Yair Lev) te zien. Hebreeuws, Engels en Duits gesproken, Engels ondertiteld | 95 min | Documentaire | 2018 | Nederlandse Première.

Donderdag 5 november draait om 18.45 en 21.00 uur ‘Golden Voices’ (director: Evgeny Ruman). Russisch en Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld  komedie, drama | 2019 | 90 min | Nederlandse Première.

Golda

En op zaterdag 7 november om 18.45 en 21.00 uur ‘Golda’ (director: Sagi Bornstein, Udi Nir, Shani Rozanes). Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld | Documentaire | 90 min | 2019 | Nederlandse Première

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en meer informatie over de films.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.