Optreden van de band Shifting Dayligth, met zanger en acteur René van Kooten, op vrijdag 23 oktober is een van de weinige voorstellingen die in de schouwburg nu doorgaan. Shifting Daylight van heeft twee intieme concerten in Schouwburg Amstelveen. In ‘Gemmae’ gaat de band met hun muziek en verhalen dieper in op de haastige reis die het leven soms lijkt te zijn. Een inspirerende reis vol dromen, hoop, liefde en groei.

Wegens de nieuwste coronamaatregelen mogen er ook in Schouwburg Amstelveen sinds 15 oktober alleen film- en theatervoorstellingen met maximaal dertig bezoekers per zaal plaatsvinden. De eerder verkregen ontheffing van de Veiligheidsregio voor het theater is met de nieuwe maatregelen ingetrokken. Het theater zegt begrip te hebben voor de maatregelen. Volgens hem staat de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten voorop.

Films 
Intussen gaan de films in Cinema Amstelveen voor max 30 personen gaan gewoon door. Voor het theaterprogramma bekijkt de schouwburg per voorstelling of het mogelijk is die te verplaatsen naar een andere datum. Voorstellingen met minder dan 30 bezoekers gaan de komende tijd gewoon door omdat de schouwburg artiesten graag de mogelijkheid wil bieden te blijven spelen. Daarnaast vindt het theater het belangrijk open te blijven voor Amstelveners, zodat zij hun zinnen nog een beetje kunnen blijven verzetten in deze moeilijke tijd. Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor een voorstelling die wordt verplaatst of geannuleerd, krijgen per mail informatie.
Kijk voor de laatste info op www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto: Paco-van-Leeuwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.