Nu traint ruim driekwart van de hardlopers (77%) alleen, maar Stadsdorp Elsrijk wil daar kennelijk verandering in brengen. Het zegt dat zeven nar de tien lopers best graag met iemand anders zouden willen trainen.  Van dinsdag 20 oktober (10.00 uur) af, wordt daar met buurtgenoten samen gelopen vanaf het speelbadje aan de Lucas Van Leydenweg. Op donderdag om 19.30 uur.

Omdat men dikwijls zijn of haar training van huis af begint, is het ‘t makkelijkst met iemand af te spreken die in de buurt woont, redeneert het Stadsdorp. Een groep bewoners van Elsrijk nam daarom het initiatief te kijken of er in hun wijk behoefte is samen te gaan hardlopen.

Plezier

Er is geen trainer, geen loopscholing, geen interval. Het loopplezier staat voorop en men hoopt dat het motiveert en stimuleert. Samen door de regen en / of het duister lopen, is toch net iets makkelijker dan alleen, zegt het Stadsdorp.

Er is geen bepaald loopniveau vereist. Een training duurt 30 tot 45 minuten, of langer als daar behoefte aan is. Deelname is geheel vrijblijvend en uiteraard gratis. Voor vragen, mailen naar sacha@stadsdorpelsrijk.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.