Op vrijdag 12 oktober (14:30 uur) speelt Merel van der Laake de voorstelling ‘Mees’ voor iedereen die ouder is dan vier jaar in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a.

In deze hilarische kindervoorstelling sleept Mees met groot enthousiasme als een ware natuurgids kinderen mee in de wereld van de huis-tuin-en-keuken-vogel.

Vogelkastjes

Met haar sublieme vertelkunst laat ‘Mees’ de kinderen ervaren hoe het is om een roodborst, spreeuw, kauw of koolmees te zijn. Ze vertelt, zingt en speelt de vogels. De ene keer is ze de bonte specht, die maar geen koppijn krijgt van al het hakken in de boom; de andere keer vertelt ze over Ingbert de IJsvogel, die niet snapt waarom hij ijsvogel heet, terwijl hij helemaal niet van ijs houdt. Leerzaam en ontzettend gezellig! Aansluitend kunnen de kinderen in de foyer een vogelhuisje versieren en mee naar huis nemen.

TV

Op zondag 18 oktober wordt PAK’M  (3+) gespeeld door Bonte Hond om 10.30  en 13.30 uur. Drie presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht en vooral de microfoon. Het decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en poppenkastspel. Deze succesvoorstelling is hilarisch voor jong en oud. PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet. (Language No Problem)

De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Reserveren  kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl;Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.