Spinoza, gespeeld door de acteur Han Kerckhoffs, is woensdag 21 oktober om 20.30 uur te zien in Schuwburg Amstelveen. Een dag later, donderdag 22 oktober om 19.00 en 21.00 uur, staat daar Jeroen van der Boom met ‘The Pianoman’.

Spinoza. Foto: Phile Deprez

Spinoza is een voorstelling voor jonge idealisten, oude krokodillen en iedereen die nadenkt over het leven. Bedenker en regisseur is Stefaan Van Brabandt. Motto: drempel laag, lat hoog. Acteur Han Kerckhoffs wekt Nederlands bekendste filosoof tot leven. Na Socrates en Marx is Spinoza nummer drie in de aansprekende, humorvolle en onderhoudende filosofenreeks van Het Zuidelijk Toneel.

In de voorstelling wordt teruggekeken op het leven, werk en erfenis van Spinoza. De bevlogen en rationeel onderbouwde boodschap van vrede, vrijheid en openheid werd gebracht door een man van vlees en bloed, heen en weer geslingerd tussen eenzaamheid, vrijheid, strijd en verzet

Jeroen van der Boom
Jeroen van der Boom geeft met The Pianoman een zeer bijzondere one-man-show. Een persoonlijke show waarin hij het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek.

Theateragenda
Woensdag 14 oktober: Het Veterstrikconcert (4+) met de leukste liedjes van Pluk, Kikker en Alfred J. Kwak én cabaretiere Margriet Bolding met Familie te koop.
Donderdag 15 oktober speelt Rayen Panday twee keer Trigger voor een uitverkocht theater en op vrijdag 16 oktober brengen de Rootsriders in Marley75 een ode aan The King of Reggae. Op zondag 18 oktober speelt Wijnand Stomp voor de allerkleinsten Monkie (3+), over het aapje dat zoekraakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.