Openluchttheater Elsrijk organiseert een masterclass onder leiding van de bekende sopraan Francis van Broekhuizen op zondag 11 oktober om 15.00 uur. De les wordt gegeven in de grote zaal van Huis Elsrijk, zeg maar het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138/140.

Francis van Broekhuizen

Een masterclass is een chique woord voor een openbare les met een bekende pedagoog en welwillende studenten. Francis van Broekhuizen geeft coaching aan de zangers die aria’s hebben voorbereid van componisten als Puccini, Mascagni, Cilea en meer tijdgenoten van Puccini.  De leerlingen zijn Ellen Hink,  Arno de Geus, Lennart de Geus en Linda Vink.

Rollen

Francis van Broekhuizen heeft diverse rollen van deze componisten op haar repertoire staan en is gespecialiseerd in het zingen van Verismo repertoire.
Wat Verismo is legt zij ook uit aan de leerlingen en de bezoekers. Daarnaast besteedt zij natuurlijk aandacht aan zangtechnische onderdelen zoals: ademhaling, vocalenplaatsing en houding. Ook wordt er gesproken over interpretatie en performance.

Pianiste

De masterclass wordt begeleid door de pianiste Femke de Graaf, met wie de zangeres al twintig jaar een duo vormt. Alle corona richtlijnen van het RIVM worden in acht genomen, wat betekent dat er maximaal dertig bezoekers kunnen zijn, die zich vooraf moeten aanmelden via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl. Mailen kan ook: aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl.

Verder: Mondkapjes verplicht, houd  anderhalve meter afstand, desinfecteer de handen en thuis blijven wie zich ziek voelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.