Een jaar lang gratis bloemen kan men er winnen. Dat gaat namelijk gepaard met de opening van een bloemenwinkel van de keten ‘Bloem!’ naast de Bijenkorf in het Stadshart. Zoals in alle bloemisten kan men terecht voor verse bloemen, (pluk)boeketten, kamerplanten en is het mogelijk een eigen boeket samen te stellen.

De winkel verkoopt ook bloemisterij-artikelen als potten, vazen, tools om bloemen te verzorgen en cadeauartikelen. Om de opening te vieren, deelt BLOEM! tot en met 18 oktober cadeaus uit aan het winkelend publiek en maken zij kans op een jaar lang gratis bloemen of een gratis boeket. Bezoekers kunnen de prijzen winnen door de flyer die in de winkel ligt in te vullen. Als dank voor het invullen krijgt men meteen een bloem mee naar huis. Naast de vestiging in Stadshart is keten te vinden in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Lijnden, Leidschendam en Schiphol. Voor meer informatie zie: stadshartamstelveen.nl

Negende

Het is de negende winkel van ‘Bloem’. Door de centrale plek in het winkelcentrum denkt eigenaar Rodrique Vrolijk voldoende ruimte te hebben om de collectie uit te stallen. “Verrassen, verwennen en genieten met bloemen en planten, dát is waar BLOEM! voor staat,” zegt hij.

Over BLOEM!

BLOEM! is een familiebedrijf, opgericht in 1988 en het bedrijf heeft inmiddels zo’n 60 medewerkers. Behalve de winkels heeft BLOEM! een eigen verdeelcentrum op de veiling in Aalsmeer en een hoofdkantoor met binderij in Lijnden. BLOEM! heeft ook een webshop www.bloemenzaak.nl . Via die site kan men bloemen laten bezorgen in Nederland en daarbuiten.

1 REACTIE

  1. Leuk dat de hr. Bos hier aandacht aan schenkt, maar niet aan de nog niet zo lang geopende winkel( tjes) in Waardhuizen, waardoor het gehele wijkwinkelcentrum weer is gevuld. Daarom zal ik het maar doen . Er is een supermarktje geopend met overwegend Aziatische producten, zowel vers als anders. Ook is er een naai- en strijkatelier gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.