Het voorlichtingscentrum Amstelveen InZicht over de grote projecten in de stad –  de A9, Stadshart en Amstelveenlijn –  blijft tot dinsdag 20 oktober dicht, wegens de blijkens een persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge aangescherpte corona-maatregelen.

Tot die datum kan men met vragen terecht bij medewerkers van de gemeente en Rijkswaterstaat via inzicht@amstelveen.nl. Die nemen dan contact met de vragenstellers op, zegt de gemeente. Het is ook mogelijk een live videogesprek met één van hen aan te vragen in een mail.

 Geluid

Van 1 oktober af en verder elke eerste donderdag van de maand zou een geluidexpert aanwezig zijn om over het te verwachten lawaai van met name de A9 te praten. Ook dat komt dus te vervallen. Ook met vragen over lawaai kan men een videogesprek aanvragen met de geluidexpert.

Amstelveen InZicht kwam in samenwerking tussen de gemeente, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam tot stand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.