In de Gymzaal Westwijk aan Zeelandiahoeve 9 worden voor kinderen (van 4 tot 16 jaar) op zaterdag een gratis training van de Dynamite Cheer Academy gegeven op het gebied van cheerleading. Voorzitter Tanja Jongstra van de academie meldt dat cheerleading een combinatie is van Turnen, Dansen en Acrobatiek. Er  komen handstand, radslagen, overslagen en menselijke pyraides in voor.

Volgens Jongstra is het ontzettend belangrijk dat kinderen blijven bewegen. “Voldoende bewegen zorgt voor een goede conditie.”, zegt ze. “Als een kind overdag genoeg beweegt, slaapt het ook veel beter. Bij een sportclub leert het ook andere kinderen kennen. Dat is goed voor de sociale ontwikkeling.”

De trainingen van Dynamite Cheer Academy zijn op het moment eenmalig gratis toegankelijk voor alle kinderen van vier tot en met zestien jaar. Ervaring niet vereist en ook kinderen met een handicap kunnen meedoen. Aanmelden kan door een email te sturen naar amstelveen@dynamitecheeracademy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.