ISH Dance Collective danst in deze coronatijd gewoon door. Op zaterdag 26 september om 19.30 en 21.30 uur danst het gezelschap in Schouwburg Amstelveen ISHterious, dance in times of quarantaine.

Vijf individuen, met elk hun eigen specifieke discipline: hiphop, breakdance, experimental, popping en live mc muziek zijn te zien. Een avond waarin alles kan en mag. Een speciale host zorgt, op een interactieve manier, dat het publiek wordt meegenomen in de verhalen van de dansers.

Dierenrijk (7+)
Op zondag 27 september om 13.30 uur is de interactieve theatershow Superhelden van het dierenrijk voor wie ouder is dan zeven jaar te zien. Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar de jongste reptielenexpert van Nederland, laat zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Dit doet ze samen met haar goede vriend Romilly, die gespecialiseerd is in de omgang met giftige en gevaarlijke dieren. Zo kan het publiek van dichtbij leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

 Theateragenda
Donderdag 24 september danst prima ballerina Igone de Jongh twee keer haar Openbare Repetitie voor een uitverkocht theater. Op vrijdag 25 september staan de mannen van cabaretgroep Niet Schieten! op het podium. ISH Dance Collective danst op zaterdag 26 september dus ISHterious dance in quarantine en op zondag 27 september neemt Sterrin Smalbrugge de bezoekers in Superhelden van het dierenrijk (7+) mee op avontuur door de wereld van de reptielen.

Foto boven: Sjoerd Derine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.