Op woensdag 30 september om 15.30 uur komt kinderboekenschrijfster Annet Schaap (foto) naar de Bibliotheek aan het Stadsplein voor de sprookjesachtige vertelvoorstelling ‘Lampje’, naar haar gelijknamige bestseller en in het kader van de Kinderboekenweek die van 30 september tot 11 oktober wordt gehouden.

Wie een vraag aan haar heeft kan die voor 28 september opsturen en daarmee kans maken op een persoonlijk antwoord én een boekenpakket van Libris Venstra.

 Geschiedenis

Op vrijdag 2 oktober gaat de bieb op Stadsplein met bezoekertjes om 15.30 uur op  aan de slag met vinyl en poëzie. Men hoopt de kinderen te inspireren door de cover van een ouderwetse langspeelplaat. Met speelse schrijfoefeningen schrijven zij je tekst op een vinylplaat. Ook zijn er vier workshops van de Maakplaats in Stadsplein, Westwijk of Uithoorn. Men gaat terug in de tijd en maakt een stopmotion video over vroeger (7 – 9 jaar) of bouwt een verhaal over ridders en prinsessen met Duplo (4 – 6 jaar).

Ridders in Aalsmeer

Joes Bonen sluit de Kinderboekenweek af op zaterdag 10 oktober om 10.30 uur in de Bibliotheek Aalsmeer. Ze voert de grappige, muzikale theatervoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ op voor kinderen van 3+. Over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap.

Informatie en tickets

Beleef de Kinderboekenweek in de Bibliotheek en kijk voor alle informatie en kaartverkoop op www.debibliotheekamstelland.nl/kinderboekenweek2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.