The Gamekeeper opende vrijdag een winkel in Stadshart Amstelveen Rembrandthof). De eerste spellenwinkel werd 25 jaar geleden in Amsterdam geopend. Het assortiment van bordspellen, kaartspellen, trading card games en educatieve spellen heeft het afgelopen half jaar enorm aan populariteit gewonnen.

Niet alleen klassiekers als Monopoly, Risk en Kolonisten van Catan vinden gretig aftrek, ook de allernieuwste spellen zijn geliefd, waaronder Small World of Warcraft, Pandemic en 7 Wonders. Bezoekers kunnen daarnaast bij de winkel terecht voor creatieve knutselspullen, puzzels en ander speelgoed. Tijdens de officiële opening deelde The Gamekeeper vouchers uit aan winkelend publiek uit, die ingewisseld kunnen worden voor een gratis demospel. De winkel bevindt zich tegenover Rosmode. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Corona

Eigenaar Kaj van Altena van The Gamekeeper: “Door de coronacrisis en de intelligente lockdown die daarop volgde is er een grote vraag naar de spellen die wij bij The Gamekeeper verkopen. Vooral de puzzels en bordspellen zijn erg in trek. Voor zowel jong als oud hebben wij een uitgebreid assortiment. Ik ben erg trots dat ik samen met zijn compagnon Niels Richter onze nieuwste vestiging in dit winkelcentrum mogen openen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.