‘Corona, werk en overbelasting – Wat doe je eraan?’ Dat is de vraag advocate Saskia Lang en loopbaancoach Dorris Falkenstein antwoord (proberen te) geven tijdens een volgende zogenoemde Power Hour van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Dat wordt gehouden op donderdag 8 oktober om 10.30 uur.

In deze Coronatijd hebben veel werknemers stress en spanningen door thuiswerken, baanonzekerheid en de huidige economische situatie, redeneren de organisatoren. “Zij raken als gevolg van stress, overspannen of krijgen een burn-out.”

Goed werkgeverschap

En van Saskia Lang van Langblok advocaten (gespecialiseerd in arbeidsrecht) en Dorris Falkenstein van Falkstone organisatie- en loopbaanadvies kan men blijkbaar horen wat men er aan moet doen. Het wordt een interactieve bijeenkomst, overigens via streaming (ZOOM). Maar er kunnen maximaal tien mensen deelnemer aan dit Power Hour, meldt de OA.

Vragen komen aan de orde als: Hoe kan je als werkgever in Coronatijd omgaan met werknemers op het werk met overbelasting? Wat is de aanpak van re-integratie in deze Coronatijd? Hoe te handelen als goed werkgeverschap zodat het een win/win situatie oplevert? Wat zijn de (juridische) verplichtingen en mogelijkheden als het met een werknemer onwerkbaar wordt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.