De partner van de donderdagmorgen vroeg omgekomen vrouw aan de Suze Groeneweglaan is, na vrijdag te zijn vrij gelaten, opnieuw gearresteerd. De politie koestert, na forensisch onderzoek, weer verdenking tegen hem. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag, die hij enkele uren voor haar overlijden zou hebben gepleegd.

De vrouw van 26 stierf volgens de politie onder verdachte omstandigheden, vandaar de eerste aanhouding van haat 33-jarige partner. Om kwart voor vijf in de ochtend kreeg de politie een melding van reanimatie, waarvoor ambulances en de brandweer waren uitgerukt. De reanimatie mocht evenwel niet baten.

Vrijdag werd de man vrij gelaten, omdat er geen sprake zou zijn van een misdrijf. Waarom de politie nu anders denkt, werd niet bekend gemaakt. Het is volgens haar een gevolg van nieuwe ontwikkeling in het onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.