In Elsrijk wordt woensdag 16 september tussen 13 en 14 uur weer een gratis zogenoemde buurtpicknick gehouden bij het Openluchttheater, georganiseerd door de Buurtbistro van Stadsdorp Elsrijk. “Samen picknicken en toch afstand kunnen bewaren”, zegt het bestuur.


Vrijwilligers zorgen voor een gevulde Elsrijk-tas, die is af te halen bij de blokhut van het theater en waarvan men samen met kinderen, kleinkinderen, buren, familie of vrienden kan genieten. En natuurlijk kunt tijdens de buurtpicknick kennis maken met buurtgenoten. Aan de picknick zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is wel toegestaan. Bij slecht weer wordt de buurtpicknick verplaatst naar een andere datum.  Aanmelden kan via www.stadsdorpelsrijk.nl. Nieuwe deelnemers krijgen voorrang.

Agenda

Verder in het Stadsdorp: Vrijdag 18 september (10-12 uur) Crea-Café / Schilderclub in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138; zaterdag 19 september (10-12 uur) wandelclub in Amsterdamse Bos (verzamelpunt bij de parkeerplaats aan het einde van de Oude Karselaan achter de rood-witte paaltjes); maandag 21 september Open Inloop (Participe) voor zelfstandig wonende wijkbewoners; dinsdag 22 september (18.30 uur) buurtclub leefstijl in Openluchttheater; zaterdag 26 september Rommelroute Elsrijk.

Meer info: www.stadsdorpelsrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.