De winkel voor natuurvoeding De Halm aan de Amsterdamseweg 136 is failliet.  Die bevond zich in het pand waar eens supermarkt Plus zat. Die was eigendom van Co van der Linden, die er later een vestiging van Albert Heijn in begon en laten verhuisde naar een nieuw gebouw aan de overkant.

Dat werd een paar jaar geleden opgeleverd. Boven de winkel bevinden zich enkele appartementen.

Familiebedrijf

De Halm Natuurvoeding was een familiebedrijf, dat sinds 1987 bestond. De onderneming hield er een eigen voedingslijn op na, met onder meer dieetproducten. Twee jaar geleden vond er een ingrijpende renovatie plaats, waarbij de hoeveelheid zitjes onder meer werd uitgebreid. Want men kon er ook bijvoorbeeld belegde broodjes eten, gemaakt in een eigen bakkerij. Toenmalig wethouder Peter Bot heropende de vernieuwde zaak. Een mededeling aan de deur verwijst nu naar de naar de branchegenoot Ekoplaza aan de Van der Hooplaan 104.

2 REACTIES

    • Zeker, al is het faillissement als zodanig niet terug te vinden in het faillissementsregister. Mogelijk hebben ze zelf de stekker er uit getrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.