Op zaterdag 26 september houdt JCI Amsterdam-Amstelland een fietstocht langs Amstelveense ondernemers om hen, naar de organisatie zegt, ‘een steuntje in de rug te geven.’ De corona tijden zijn voor niemand makkelijk en ook de leden van JCI Amsterdam-Amstelland beseffen dat, meldt JCI.

De route van ongeveer 30 kilometer begint om 10:00 bij de Amsteltuin aan Langs de Akker 15, waar zij overigens ook eindigt, en leidt langs onder meer de Biertuin van KEK, de Naeckte Brouwers in de Annakerk, de Pluktuin en boerderij Polderzicht.

Lokale producten

Op elke stop vertelt de lokale ondernemer over zijn / haar activiteiten, kunnen deelnemers de lokale producten proeven en is er de mogelijkheid die in te slaan. De fietstocht is voor iedereen geschikt, maar men moet wel zelf een fiets meenemen. Ook zullen de richtlijnen met betrekking tot corona in acht worden genomen. Deze fietstocht wordt gesponsord door Rabobank Amstel & Vecht.

Opgaven via deze link: https://forms.gle/msyHKAyiPmSPrFv3A of www.jciaa.nl

JCI Amsterdam-Amstelland is deel van een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. JCI is een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met ongeveer 2000 leden verdeeld over bijna 80 Kamers in Nederland, richt de organisatie zich op sociale relaties en ontwikkeling daarvan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.