JCI Amsterdam-Amstelland organiseert weer haar jaarlijkse NetZomer Beachvolleybal toernooi op woensdagavond 30 september in The Beach aan de Oosteinderweg te Aalsmeer. JCI staat voor Junior Chambers International.

Van 18:00 uur af staat weer een gevarieerd buffet klaar en een uur later beginnen de eerste wedstrijden. De finale wordt rond 22:30 uur gespeeld waarna  onder het genot van een drankje geëvalueerd kan worden aan de bar. De kosten zijn € 235 per team van 5 personen, inclusief buffet en drie drankjes.

Netwerken

Met de opbrengsten van Netzomer zal JCI Amsterdam-Amstelland een gratis diner organiseren voor lokale mensen die wel een sociaal evenement kunnen gebruiken. Opgaven via https://forms.gle/5f7Airc8toefagij8 of de website www.jciaa.nl.

JCI Amsterdam-Amstelland is deel van een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. Een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met ongeveer 2000 leden verdeeld over bijna 80 Kamers in Nederland, richt JCI zich op sociale relaties, die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van individu, bedrijfsleven en maatschappij. Kijk op www.jciaa.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.