De winkel voor gebruikte spullen Used Products verhuist van Amsterdamseweg 207 naar het Stadshart. Aan de Rembrandtweg 145 vindt de officiële opening op zaterdag 15 augustus plaats. Used Products os vooral gericht op elektrische apparatuur, maar daarnaast ook op edelmetalen en sieraden.

Used Products is een keten meer dan vijftig winkels in Nederland. De winkel in het Stadshart is zes dagen per week open voor inkoop, verkoop en het verpanden van producten.

Contant

Used Products koopt producten in en betaalt direct contant geld uit. De aldus ingekochte producten worden getest en verkocht met garantie. Naast goede gebruikte worden ook nieuwe smartphones, tablets, laptops, camera’s, gereedschappen, game consoles, tv’s, audiotoestellen, goud, horloges, juwelen en nog veel meer verkocht. Fysiek via de winkel of online via de webshop
www.usedproductsamstelveen.nl/

Telefoon: 020 823 0351. E-mail: amstelveen@usedproducts.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.