Een nog te bouwen vrijstaande villa is voor € 1.6 miljoen (kosten koper) te koop aan Langs de Akker 7. Voor een perceel van 3050 vierkante meter eigen grond zijn de tekeningen van de architect beschikbaar voor een huis van ongeveer 400 vierkante meter met carport, een bijgebouw van circa 130 m2 en een zwembad.
Door de gemeente is vergunning afgegeven voor de bouw van een villa met drie lagen plus een vliering. In de huidige indeling is er gekozen voor een ruime opzet waarbij er vier ruime slaapkamers zijn ingetekend met drie badkamers, een bibliotheek, vliering, royale woonkamer met aangrenzende wetbar en terras, en een prachtige woonkeuken met ernaast gelegen eetkamer, meldt Funda.

Tekeningen
Op de begane grond bevinden zich volgens de nu voorradige tekeningen, behalve de entree, hal en toilet het trappenhuis, woonkeuken met trap naar de ruime eetkamer. Een tweede hal heeft toegang naar de berging voor de technische installaties. Aan het einde daarvan bevindt zich de grote slaapkamer met schuifpui en uitzicht op de tuin. Aangrenzend de ruime badkamer met ligbad, toilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

Op de eerste en tweede verdieping vindt men de royale woonkamer, de master bedroom (helft van de verdieping) slaap- en badkamers, een kamer die zich uitstekend leent als speelkamer of kantoor en  bibliotheek met schuifpui naar het terras. Makelaar is Carla van den Brink BV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.