Een FamilieSportChallenge wordt het genoemd. Die wordt gehouden in het Amsterdamse Bos op vrijdag 14 augustus. Een activiteit voor sportieve kinderen en hun familie (broers, zussen, ouders en verzorgers uit hetzelfde huis).

Samen gaan zij de uitdaging, deelname is gratis. FamilieSportChallenge is onderdeel van Midzomer Mokum (www.midzomermokum.nl), het zomerprogramma voor jongeren dat de gemeente Amsterdam heeft ontwikkeld.

Aanmelden via: deboswinkel@amsterdam.nl. Of bel: 020-2517840. Er is een ochtendprogramma van 9.00 uur tot 12.30 uur en een middagprogramma van 12.40 uur tot 15.30 uur. Gevraagd wordt een fiets mee te nemen, want de groep gaat sporten op verschillende locaties in het Bos. Meer informatie: 020-2517840. www.amsterdamsebos.nl.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, (020) 2517840, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

1 REACTIE

  1. Waarom worden de meeste activiteiten meestal ontplooid vanuit het bosmuseum? Voor vele Amstelveners ligt dat toch ongunstig. Je kunt het toch ook wat verdelen tussen de ingang bij de camping/Silversantje, Oude Karselaan , Oude Dorp en de Manege. Bij vele van deze ingangen zijn ook nog horeca aangelegenheden, die kunnen op dit moment ook wel een steuntje in de rug gebruiken. Misschien aanleiding om eens her en der overleg te gaan voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.