Chinees leren in combinatie met een sportief dagprogramma en plezier. Dat wordt geboden in een vijfdaagse zomerschool voor kinderen van 6 tot 14 jaar bij sportvereniging RAP op sportpark ’t Loopveld aan Aanloop 4. De school wordt georganiseerd door The Mandarin Club en gehouden van 27 tot 31 juli (09.00 tot 17.00 uur). Prijs: € 325.

Een nieuw initiatief, zeggen de organisatoren Stan (24), Joshua (34) en Todd (28).  Kinderen leren (de beginselen van) de Chinese taal Mandarijn taal, in combinatie met het beoefenen van sporten zoals voetbal, golf en tennis.

Voetbalschool

Todd vertrok zette in China een voetbalschool en heeft daardoor ook de Chinees-Mandarijns taal onder de knie. De kinderen krijgen tijdens de zogenoemde Summer School gemiddeld 2,5 uur per dag les krijgen van professionele taaldocenten. De voertalen zullen een mix zijn tussen Chinees-Mandarijns, Engels en Nederlands. Iedere dag wordt afgesloten met een variërende sportactiviteit.

Naast het educatieve aspect staat ook het sociale karakter centraal tijdens deze Summer School, zegt Tge Mandarin Club. “Kinderen gaan spelenderwijs een taal leren, maar zij zullen ook nieuwe vriendschappen op doen.”

Meer informatie en inschrijven: info@themandarinclub.nl of bekijk de social media platformen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.