Op donderdag 20 augustus opent modemerk Purdey een nieuwe vestiging in Stadshart (Rembrandthof) Amstelveen. Het wordt de eerste winkel van de keten in een overdekt winkelcentrum. Al meer dan 40 jaar ontwerpt en ontwikkelt Purdey collecties van casual tot sophisticated chic. Naast eigen collecties verkoopt men in de nieuwe winkel naast de Bijenkorf ook luxere Friend Brands.

Tot woensdag 26 augustus worden klanten getrakteerd op een shopper bij minimale besteding van €150, zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

 Passie

Volgens storemanager Muriël Monsauret van Purdey was de keuze voor een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen snel gemaakt. “Wij delen dezelfde passie, namelijk sfeervol en elegant winkelen. Bij ieder bezoek worden klanten verrast met nieuwe items.”

Elk seizoen komen er minimaal zes verschillende nieuwe artikelen, zegt Mansauret. Alle artikelen worden voornamelijk in huis ontworpen. Purdey en de Friend Brands werken voornamelijk met BSCI goedgekeurde producenten, die veelal binnen de EU worden gemaakt.  In de 25 Purdey stores wordt voor zo’n 70% eigen labels verkocht, aangevuld met de leukste Friend Brands als JcSophie, Josephine & Co, Xandres, Mac, Nick Jean en Brax.

7 REACTIES

    • Goh APP, waarom had je geen positieve reactie bij de opening van de Engelse boekwinkel ABC in Stadshart van 16 juni j.l. op deze site? Dat moet je dan toch wel opgevallen zijn.

    • Je hebt gelijk, Olaf. Als Venstra-fan ben ik er nog niet geweest maar als voorstander van concurrentie had ik dat wel moeten doen. Gisteren kocht ik nog vier Engelstalige boeken bij Venstra. RvW.

  1. Het schijnt in bepaalde kringen erg in de mode te zijn om vintagekleding te hebben, dus waarom niet een zaak met goede tweedehands kleding?

  2. Dat is waar, maar gelukkig wordt papier vrij goed gerecycled. E-boeken zijn qua grondstof niet ideaal en het lezen ervan is ook niet alles. Boeken die ik heb gelezen, geef ik door aan anderen. Vind jij dat boeken en boekwinkels moeten verdwijnen? Waarom schreef je dat niet als reactie op Olaf? Beetje selectief en erg anoniem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.