Ook Zorgcentrum Aelsmeer is nu ambassadeur geworden van AM Match, dat ook voor Amstelveen werkt.  Maandag heette de Aalsmeerse wethouder Robert van Rijn samen met directeur Lex Vonk van zorgcentrum dat welkom als nieuwe AMbassodor.

Met het aanbieden van werkplekken aan Participatiemedewerkers uit de regio Amstelland en Meerlanden draagt Zorgcentrum Aelsmeer bij aan een verhoging van de lokale, sociale participatie en ondersteunt hiermee de Participatiewet, zegt AM Match.

Club

AMbassadors vormen een club van ondernemingen die AM Match een warm hart toedragen en promoten bij collega bedrijven. Met Zorgcentrum Aelsmeer wordt sinds 2016 samengewerkt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt daar te plaatsen. Inmiddels kregen drie medewerkers een vast dienstverband. De functies: huiskamer assistente, medewerker Technisch Dienst en gastvrouw.

Inclusief

Volgens wethouder Van Rijn moet de arbeidsmarkt er voor iedereen zijn. Van jong tot oud, theoretisch of praktisch geschoold en wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt. “Oftewel: een wendbare en inclusieve arbeidsmarkt. Met elkaar helpen we zoveel mogelijk mensen aan een baan.”

Zorgcentrum Aelsmeer

Zorgcentrum Aelsmeer bestaat sinds 1756 en ontstond uit samengaan van de bejaardenhuizen Rustoord en Seringenpark. Het ligt middenin het dorp, aan het water, en verschillende vormen van wonen met zorg komen er samen. Op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg wordt er behandeling, verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding geboden.

De belangrijkste taak van AM match is de match te vinden tussen bedrijven en mensen die terug moeten keren in het arbeidsproces. AM match is een samenwerking van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Meer informatie over beide partijen: www.zorgcentrumaelsmeer.nl en www.ammatch.nl

Foto vlnr: Lex Vonk, Sissie Mijwaart (personeelszaken AM Match) en Robert van Rijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.