De actie voedselpakketten van Participe Amstelland voor ZZP’ers en ondernemers is gestopt. Behalve de Voedselbank is ook de welzijnsorganisatie daar blijkbaar mee begonnen. De overgebleven goederen gingen naar de Voedselbank.

Er kwamen bij Participe Amstelland tijdens de coronacrisis veel signalen binnen van ZZP’ers en ondernemers die onder financiële druk kwamen te staan.  Een Amstelveense ZZP’er tipte daarover een wijkcoach en belde een aantal winkeliers.

AH

Albert Heijn Van der Linden had al etenswaren ter beschikking gesteld aan de eigen buurt en al snel sloten meer Albert Heijn-filialen in Amstelveen zich aan bij dit initiatief. Ook Toko Mammie uit Middenhoven leverde regelmatig een bijdrage. En zo ontstonden de voedselpakketten.

Van eind maart konden veel huishoudens in Amstelveen die ineens zonder financiële middelen kwamen, gebruik maken van deze noodhulp en een tasje met boodschappen aanvragen. Drie maanden later kon de actie dus stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.