Nadat in de gemeenteraad is aangedrongen op het houden van sportieve zomerkampen en B&W daarnaar streven, heeft nu ook het bedrijf Monkey Moves die aangeboden. Er is zijn de eerste twee weken van de zomervakantie is het zomerkamp aan de Sportlaan bijna geheel uitverkocht, meldt de onderneming.

Er zijn verder kampen voor kinderen gepland bij Hockeyclub MHC, waar die de gehele zomer  worden gehouden, mits voldoende belangsteling. De kosten voor vijf dagen bedragen per kind € 275 (inclusief een shirt), maat men kan ook drie of vier dagen deelnemen (respectievelijk € 175 en € 230).

Voeding

Naast sporten, voornamelijk hockey, is er veel tijd voor relaxen, zegt het bedrijf. “En er wordt natuurlijk gedacht aan een gezonde voeding.”
Omdat het niet de bedoeling is dat het corona-virus een kans krijgt op deze zomerkampen, houden alle zomerkampen zich strikt aan het zomerkamp-Corona-protocol, waarin maatregelen staan als extra handen wassen en een gezondheidscheck bij aankomst.

Het programma ziet er als volgt uit: week 1: 6 t/m 10 juli; week 2: 13 t/m 17 juli;
week 3: 20 t/m 24 juli; week 4: 27 t/m 31 juli; week 5: 3 t/m 7 augustus; week 6: 10 t/m 14 augustus.  Meer informatie is te vinden op de website: www.monkeymoves.nl/kampen

1 REACTIE

  1. Wordt er ook iets gedaan voor kinderen uit minder kapitaalkrachtige gezinnen? Misschien kan de hr. Michel Becker met zijn sportconnecties hier op werpen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.