Zowel voor de huis-aan-huis als de digitale versie ervan zoekt KWF Kankerbestrijding Amstelveen collectanten. Er wordt voor KWF een nationale collecteweek gehouden van zondag 30 augustus tot en met zaterdag 5 september.

Wegens het coronavirus zal er op aangepaste wijze, met anderhalve meter afstand, gecollecteerd gaan worden, passend binnen de richtlijnen van het RIVM. ‘Als gezondheidsfonds staat veiligheid voor zowel de collectant als de gever bij ons voorop’, meldt de organisatie.

 Digitaal

Naast de huis-aan-huis collectanten zoekt die ook vrijwilligers om te helpen bij de digitale collecte. Als digitale collectant kan men gewoon thuis van de bank af collecteren. Men hoeft er dus niet eens de deur voor uit, wat ook voor slecht ter been zijnde mensen een uitdaging kan zijn.

Digitale collectanten krijgen een persoonlijke QR-code, die men via WhattsApp, Facebook etc. kan delen met uw familieleden, vrienden, kennissen enzovoort. Op die manier draagt de collectant op een relatief eenvoudige manier zijn / haar steentje bij aan KWF Kankerbestrijding. Meer info en / of aanmelden via collecte@kwf-amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.